Üretim

Asiya olarak geleneksel lezzetleri muhafaza ederek, yıllardır mantı yapan usta elleri kullanarak tamamen Kayseri usulüne uygun olarak ürünlerimizi üretmekteyiz. Hiçbir katkı maddesi içermeyen mantı, gıda güvenliği sistemine uygun olarak hijyenik koşullarda, %100 dana kıymasından, soya kıyması kesinlikle kullanılmaksızın üretilmektedir. Firmamız üretim yapmak için ihtiyaç duyulan izin ve kalite belgelerine sahiptir.
Muhafaza Şekli

Ürünlerimiz -18 derecede muhafaza edilir. Dayanma süresi 12 aydır.

İçeriği

1 kg. mantıda 650 gr. hamur ve 350 gr. harç kullanılmaktadır. Harç dana eti, soğan ve baharat karışımından elde edilmektedir. Mamullerimizde %100 dana eti kullanılmakta olup kesinlikle başka bir katkı maddesi (soya, galeta unu vs.) kullanılmamaktadır.

Ambalaj

Ürünlerimiz talep edilen gramajlarda özel ambalajlar içerisinde hazırlanarak frigolu araçlarımız ile teslim edilmektedir.

Müşteri Hizmetleri

Talep doğrultusunda özel üretim ve özel paketleme yapılabilmektedir. Müşteri temsilcimiz ile irtibata geçmenizi rica ederiz.

Ürünlerimiz

Bugüne kadarki en iyi üretimlerimizden bazıları